Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان با انتقاد از اینکه بسیاری از مسائل در حوزه فرهنگ مدیریت نشده است، گفت: آموزگاران فعال و عامل تحسین نشده و ریا و تزویر جای فعالیت اصولی را گرفته اما بر آنیم که با توجه به کارفرهنگی فاخر در دانشگاه از کارهای دم‌دستی پرهیز کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حبیب صفر زاده در اختتامیه دومین جشنواره منطقه‌ای فرهنگی، اجتماعی اساتید و کارکنان دانشگاه فرهنگیان ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اظهار کرد: بخش زیادی از  شکوه فرهنگ ایران اسلامی و بخش اعظمی از فرهنگ و مدنیت کشور در این خطه  کشور شکل‌گرفته و خواستگاه تعداد زیادی از مکاتب فرهنگی هنری اصفهان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خواستگاه بسیاری از جریان‌های فکری و فرهنگی و مکاتب هنری اصفهان بوده و بعضی از هنرهای اسلامی خصوصاً هنرهای ماندگاری که منبعث از حکمت شرقی و دینی ما بوده در  اصفهان به کمال رسیده و ردپای  اصفهان در گستره تاریخ و نشان مردانش مشهود است و هیچ ایرانی نیست که قوام دین و هنر اسلامی را از اصفهان نداند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور در ادامه با تأکید بر اینکه هنر ماندگار دینی و اسلامی از اصفهان در دنیا منتشرشده است، گفت: هنوز مقرنس‌ها و معماری‌های اصفهان در دیگر کشورها زبانزد است و شهرهایی چون بخارا و سمرقند نمونه‌های کوچکی از اصفهان ایران هستند.

صفر زاده افزود: عصر ما به دلایل متعددی نیاز به رویکردهای فرهنگی و توجه به فرهنگ دارد، بشر سه دوره تاریخی را تجربه کرده است، دوره زورمداری، دوره زرمداری و دوره فرهنگ مداری یا دانای محوری، امروز عطش انسان نسبت به دانایی بیش از هر زمان دیگری است و تمدن‌های بشر ازجمله، ابرقدرت‌های اقتصادی به دلیل مشکلات فرهنگی و اخلاقی دچار انحطاط شدند.

وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی، توجه به فرهنگ و تعلیم اخلاق در همه مکاتب و ادیان در دستور کار است، عنوان کرد: در تعالیم اسلامی به این مسئله توجه وِیژه شده و ما در دانشگاه فرهنگیان عقیده‌ داریم که اگر فقط با آموزش به سراغ دانشجو برویم نتیجه‌ای نخواهیم گرفت بی‌توجهی به تعالیم دینی، اخلاق، فضایل انسانی و نشان ندادن کراهت رذایل اخلاقی ما را در تعلیم و تربیت به مقصود نمی‌رساند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور تأکید کرد: باید به لحظات و ساعات بیکاری دانشجو توجه داشته و روح فرهنگ، لذت علم و توجه به مرگ را به آنها بچشانیم، دانشجو اگر مرگ‌اندیش و خداترس تربیت شد، قطعاً به معلمی مؤثر در جامعه تبدیل می‌شود و بسیاری از مشکلات فرهنگی فعلی با این تربیت در آینده مرتفع می‌شود.

صفر زاده افزود: بسیاری از مسائل در حوزه فرهنگ مدیریت نشده است، معماری خوبی در عرصه فرهنگ نداشته‌ایم و جلوه‌های اصیل فرهنگ را به‌درستی به دانشجو تعلیم نداده‌ایم، آموزگاران مؤثر و فعال تحسین نشدند و در بسیاری موارد تزویر و ریا جای فعالیت اصولی و دقیق را گرفته است و این در حالی است که اگر بتوانیم طبق تعالیم دینی و فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی معلمی را تعلیم دهیم چه‌بسا یک معلم تاریخ را تغییر می‌دهد، همان‌طور که امام خمینی و دیگر مصلحان اجتماعی چنین کردند.

وی بابیان اینکه رسالت معاونت اجتماعی و فرهنگی توجه به فرهنگ و مقبولیت‌های فرهنگی اعم از دین، قران و حکمت موجود در عرف، عادات و فرهنگ ایرانیان  است، گفت: در این مسیر اساتید و کارکنان در شکل‌گیری شاکله فرهنگی دانشجو_معلمان نقش به سزایی دارند.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور با انتقاد از اینکه در دو دهه گذشته بخشی از فرهنگ ما که میراث ارزشمند گذشتگان ما بوده مورد غفلت قرارگرفته است، تأکید کرد: فرهنگ را باید جدی گرفت زیرا همان‌طور که ذکر شد یک انسان عامل و خداترس می‌تواند تاریخ یک کشور را تغییر دهد.

صفر زاده از ایجاد تقویم فرهنگی دانشگاه‌ فرهنگیان خبر داد و گفت: قصد داریم با بررسی مناسبت‌های فرهنگی چند کار اصیل و فاخر را تعیین کرده، اعتبارسنجی کنیم و بعدازآن همان فعالیت را در عرصه اجرا پیاده کنیم تا بتوانیم فعالیت فرهنگی جریان ساز و اثربخش داشته و از کارهای دم‌دستی پرهیز کنیم.

وی تصریح کرد:  کارهای فرهنگی فاخر و تعلیم حلال و حرام دین خدا جدا از گرایش‌های جانب‌دارانه سیاسی  و ارائه دین زلال و بی‌پیرایه در این حوزه مورد تأکید ما است و در این مسیر قانون مدنظر است و اگر برای کار فرهنگی مجوز لازم صادر شد با تمام توان از آن حمایت می‌کنیم.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور بابیان اینکه اصلاح ساختار تشکیلاتی دانشگاه در دستور کار قرار دارد، افزود: باید به زوایای دیده نشده فرهنگ پرداخت و نکات اثرگذار و نافذ را موردتوجه قرارداد آن‌هم در زمانه فعلی که به‌شدت نیازمند تربیت هستیم چراکه آموزش با ابزارهای جدید آسان شده و این تربیت است که با چالش‌های مختلفی رو به رواست.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری مهر، ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» در جلسه ۸۹۷ مورخ هشتم اسفند ۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسید که آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی ابلاغ کرد.

براساس اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی، متن ابلاغیه ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، به شرح ذیل است:

وزارت آموزش و پرورش

دانشگاه فرهنگیان

هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی

ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسه ۴۶۶ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ می‌گردد:

«ماده واحده - با استناد به بند «ج» ماده ۲ مصوبه سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان (مصوب جلسه ۸۷۹ مورخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی)، ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان به شرح بندهای ذیل تعیین می‌شود:

الف- اعضای حقوقی:

وزیر آموزش و پرورش (رئیس هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان)

رئیس دانشگاه فرهنگیان (نایب رئیس و دبیر هیأت مرکزی جذب دانشگاه فرهنگیان)

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا نماینده تام الاختیار وی

دبیر ستاد نظارت و راهبری تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

ب- اعضای حقیقی:

اسدالله اسدی گرمارودی

سعید غیاثی ندوشن

سیدنقی موسوی

فهیمه فرهمندپور

فخرالسادات نصیری

تبصره- مدت زمان عضویت اعضای حقیقی ۴ سال است».

سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی

کد خبر 6094463

دیگر خبرها

  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • انتصاب عاطفه خادمی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود