Web Analytics Made Easy - Statcounter


به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما علی‌اصغر مونسان در اولین نشست هم‌اندیشی بانوان کارآفرین حوزه صنایع‌دستی افزود: صنایع‌دستی و گردشگری بخش مهمی از کسب‌و‌کارهای کوچک هستند که به ایجاد اشتغال و درآمدزایی کشور کمک می‌کنند که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه در عرصه صنایع‌دستی و گردشگری با 50میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد افزود: در سایر صنایع این رقم گاه به 10 برابر نیز می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: فراگیر بودن یکی از مهمترین بخش های صنایع‌دستی است که در نقاط مختلف کشور توانسته شغل و درآمد ایجاد کند.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: صنایع‌دستی به نسل جوان هویت‌ می بخشد و این موضوع بسیار مهمی است که باید به آن بیش‌ از پیش توجه کرد.
وی ادامه داد: پارسال طرح تجاری‌سازی صنایع‌دستی مطرح شد و نشان سازی از دیگر موضوعات مهمی است که موردتوجه سازمان میراث‌فرهنگی است.
مونسان با اشاره به اینکه نباید صنایع دستی به‌صورت فله‌ای عرضه شود گفت: بسته‌بندی محصولات موردتوجه سازمان است و موضوع بازاریابی به‌صورت جدی دنبال می شود و جزو مأموریت‌های معاونت صنایع‌دستی است.
وی تصریح کرد: موضوع بیمه مطالبه بحق هنرمندان است که در این خصوص اقدامات بسیار خوبی انجام شده و با تفاهم‌نامه با صندوق بیمه روستاییان و عشایر، موضوع صنایع‌دستی روستایی به سرانجام رسیده است.
موضوع بیمه هنرمندان صنایع‌دستی شهری نیز به‌صورت جدی در حال پیگیری است و نامه‌ای با امضای من و خانم ابتکار برای معاون‌اول رئیس‌جمهور در این خصوص ارسال خواهد شد.
­رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: به طرح اشتغال روستایی 12هزارمیلیارد تومان بودجه اختصاص یافته است که 10درصد آن به بخش صنایع‌دستی و 10درصد به بخش گردشگری اختصاص می‌یابد و در کنار این موضوع از کمک‌های فنی و اعتباری برای حمایت از حوزه گردشگری و صنایع‌دستی استفاده می‌شود.
وی تاکید کرد: خوشبختانه شاهد همکاری خوب صداوسیما هستیم و در خصوص ایجاد کارگاه‌های صنایع‌دستی نیز این موضوع را از طریق معاونت میراث‌فرهنگی دنبال می‌کنیم تا در صورت امکان بتوان از ظرفیت برخی از بناهای تاریخی برای این موضوع استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مونسان رئیس سازمان گردشگری اشتغالزایی کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال