Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@18:17:24 GMT

صنایع دستی اردبیل در کسب و کارهای خانگی رونق می گیرد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۰۵۱۳۲

صنایع دستی اردبیل در کسب و کارهای خانگی رونق می گیرد

به گزارش ایرنا ، میثم ضارب‌نیا روز سه‌شنبه در جلسه تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در شهرستان نمین اظهارداشت: این قابلیت‌ها بیشتر در رشته‌های تولیدات چرم دست‌دوز ، قالی‌بافی، بافندگی تابلو فرش، خیاطی لباس، رودوزی سنتی، گلیم‌بافی، بسته‌بندی عسل و تولید گیاهان دارویی نمود دارد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی با همکاری دستگاه‌های متولی اشتغال اولویت‌های شغلی را با توجه به مزیت و ظرفیت‌های شهرستان‌های استان شناسایی کرده و ثبت‌نام متقاضیان کسب و کار خانگی استان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح می‌تواند فرصت رونق اقتصادی را برای استان فراهم کند، تصریح کرد: متقاضیان در این طرح با داشتن شرایط لازم از جمله داشتن ۱۸ سال سن، بومی بودن، نداشتن اشتغال تمام وقت و بیمه کارفرمایی می‌توانند با مراجعه به سامانه  inhb.ir در ۲ سطح متقاضی کار و پیشران ثبت‌نام کنند.

ضارب‌نیا با بیان اینکه با توجه به ظرفیتی که در حوزه کسب و کار خانگی در استان وجود دارد لازم است تمام شهرستان‌ها از مزایای این طرح بهره‌مند شوند، گفت: دبیرخانه این طرح در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی در شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد و گرمی راه‌اندازی شده است تا با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی، سهمیه ۲ هزار نفری استان از طرح مذکور محقق و ساماندهی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نمین نیز در این جلسه گفت: در شهرستان نمین تعداد زیادی در حوزه کسب و کار خانگی فعالیت دارند که با ثبت‌نام در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی می‌توان آنها را هدایت و از مزایایی طرح بهره‌مند کرد.

شهلا هنرور افزود: با بهره‌مندی از ظرفیت انجمن بانوان کارآفرین در شهرستان نمین می‌توان متقاضیان مشاغل خانگی را در روستاهای این شهرستان از طریق اطلاع‌رسانی شناسایی و با ورود مشمولان به این طرح دغدغه اشتغال آن‌ها را برطرف کرد.

وی گفت: با افزایش مهارت و توانمندسازی افراد جویای کار می‌توان بسیاری از معضلات اشتغال استان را رفع و به توسعه اقتصادی استان کمک کرد.

اردبیل از استان‌های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می‌شود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشته‌های دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق می‌کنند.

بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.

برچسب‌ها گردشگری اشتغال زایی اردبیل ثبت مشاغل خانگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اشتغال زایی اردبیل ثبت مشاغل خانگی گردشگری اشتغال زایی اردبیل ثبت مشاغل خانگی اخبار کنکور مشاغل خانگی صنایع دستی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۵۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود