Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: وجود دلالان و واسطه ها جهت فروش تولیدات کسب و کارهای خانگی از جمله نقاط ضعف متقاضیان راه اندازی کسب و کار خانگی است.

«مجید صفایی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: نظارت و ارزیابی، آموزش های صحیح و اصولی و بنیادی، دسترسی به بازارهای فروش، حمایت های مالی از طریق پرداخت تسهیلات به افراد واجد شرایط،  جلوگیری از هدر رفت سرمایه با پرداخت تسهیلات به افراد صلاحیت های لازم را دارند و جلوگیری از مدرک‌گرایی در توسعه مشاغل خانگی این استان موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: بدلیل اجرای نادرست قوانین و مقررات موجود، مشاغل خانگی در استان ما موفق نخواهد بود و کسب و کارهای خرد و خانگی بی انگیزه و در نهایت فراموش خواهند شد و یا علاقمندان کمی تمایل به این‌گونه کسب و کارها را نشان داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: آموزش و توانمندسازی، ایجاد شبکه کسب و کار، توجه به بازاریابی و فروش محصولات، اعطای تسهیلات و حمایت از پشتیبانان در جهت حمایت از توسعه مشاغل خانگی در استان اهمیت زیادی دارند.

صفایی تصریح کرد: تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی تکمیلی کشاورزی، عشایری و امو  تولیدات گیاهان دارویی، صنایع دستی، فرش دستبافت، تولیدی صنعت و خدمات، فعالیت‌های فرهنگی و هنری به ترتیب مهمترین ظرفیت‌های و فرصت‌های مشاغل خانگی در استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

وی ادامه داد: در حوزه صنایع دستی تولید انواع دست بافته های داری با توجه به فرهنگ مردم استان و قدمت این هنر صنعت در استان ظرفیت و زمینه قابلیت توسعه بازار در سطح منطقه، ملی و فرا ملی را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نشناختن بازارهای هدف، به روز نبودن و متناسب با شرایط حاضر فعالیت نکردن، آشنایی نداشتن با فنون بازاریابی الکترونیکی و مجازی و وجود دلالان و واسطه ها جهت فروش تولیدات کسب و کارهای خانگی از جمله نقاط ضعف متقاضیان راه اندازی کسب و کار خانگی می باشند.

صفایی تاکید کرد: متاسفانه حمایت نکردن از افرادی که تخصص های مربوطه را دارند، نظارت نکردن دقیق بر مشاغل خانگی، حمایت مالی نشدن از کسانی که نیازمند واقعی و کننده کار هستند و اولویت داشتن روابط بر ضوابط در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی باعث بی‌انگیزگی و رونق و توسعه یافتن مشاغل خانگی می شود.

وی اظهارکرد: موثر بودن مشاغل خانگی در توسعه مشاغل خانگی در این استان بستگی به شرایط و وضعیت های مختلف دارد ضمناً نحوه اجرا، نظارت و در نهایت ارزیابی بسیار تاثیرگذار است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساخت انواع زیورآلات سنتی، چرم‌دوزی، معرق و منبت، سفال و سرامیک، میناکاری و ملیله کاری مشاغل خانگی مناسب با فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاه‌هاست.

صفایی افزود: دوخت انواع لباس‌های محلی زنانه و مردانه بافت انواع دست بافته های داری از جمله گلیم، جاجیم و... مشاغل خانگی مناسب زنان با توجه به فرهنگ استان است.

وی ادامه داد: مشاغل خانگی مزیت دار متناسب با نیروی کار بالقوه برای شهرستان بویراحمد دوخت البسه محلی و چرم دوزی، برای شهرستان دنا بافت انواع گلیم نقش برجسته ساده دورو، شهرستان کهگیلویه در روستای درغک بخش دیشموک در شهرستان چرا گلیم ساده در شهرستان لنده وریس بافی، در شهرستان بهمئی گلیم ساده دورو، در شهرستان گچساران بافت انواع گلیم ساده دورو، سوزنی و جاجیم و هر شهرستان باشت گلیم ساده دورو است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: محصولات تولید شده صنایع دستی از طریق مشاغل خانگی استان بازار فروش متوسطی در سطح استان دارند.

صفایی بیان کرد: وضعیت بازار برای محصولات تولید شده مشاغل خانگی در استان کهگیلویه و بویراحمد فراتر از نیاز کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری كهگيلويه و بويراحمد میراث فرهنگی مشاغل خانگی صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد مشاغل خانگی در استان مدیرکل میراث فرهنگی کسب و کارهای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمینه و شاه کلید تولید، توسعه و اقتصاد در جامعه، کارگران هستند.

سید جواد هاشمی مهر در نشست هم‌اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان کهگیلویه و بویراحمد با مسئولان به مناسبت هفته کار و کارگر افزود: تمام مشکلاتی که بیان شد مشکلات به جایی هستند و این قول را ‌می دهیم که جلسه‌ای با حضور استاندار با تشکلات کارگری و کارفرمایی را ترتیب بدهیم. 

وی اظهار کرد: موضوعی که تشکل های صنفی باید پیگیری کنند اینست که شرکت های خدماتی برابر با مفاد قرارداد با کارگران رفتار نمی کنند و این موضوع نیازمند نظارت دقیق از سوی دستگاه های متولی است. 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تشدید نظارت ها در شرکت ها، ادارات و کارخانه ها موضوع مهمی است و باید تیم های نظارتی تشکیل شوند تا حقوق کارفرمایان رعایت شود و در حق کارگران ظلم نشود. 

هاشمی مهر تصریح کرد: برای رسیدگی به درخواست ها و مطالبات کارگران به این یک هفته اکتفا نکنیم چرا که دغدغه هایی که کارگران با آن دست و پنجه نرم می کنند در کل طول سال است.

وی ادامه داد: مهر ماه هر سال در زمینه ایاب و ذهاب و جابجایی دانشجویان و دانش آموزان استان بخصوص شهر یاسوج با مشکل مواجهیم که با پیگیری های صورت کرفته قرار شد ۵۰ دستگاه اتوبوس به استان اختصاص داده شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با نبود شعبه ای از بانک رفاه در شهرستان بهمئی عنوان کرد: فعالیت بانک رفاه در این شهرستان برای خدمات دهی به جامعه کارگری را پیگیری خواهم کرد.

هاشمی مهر بیان کرد: با ورود مجموعه استانداری و برخی دستگاه‌ها بخشی از مطالبات کارگری استان را تامین کردیم که شاهد نگرانی و تجمع کارگران نباشیم. شرکت های خدماتی نظارت کنند که حقوق کارگران‌شان به موقع پرداخت شود و باعث مسایل و مشکلاتی نشود.

فعالیت ۵۷ تشکل کارگری در کهگیلویه و بویراحمد 

نوذر شبرنگ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: کارگران محور اصلی جهش تولید و ستون فقرات تولید هستند.

وی با اشاره به تعداد تشکلات کارگری و کارفرمایی در سطح استان کهگیلویه بویراحمد افزود: در سطح شهرستان بویراحمد ۱۵ انجمن کارگری و دو انجمن کارفرمایی، در شهرستان گچساران ۳ انجمن کارگری و یک انجمن کارفرمایی، در شهرستان کهگیلویه ۶ انجمن کارگری و یک انجمن کارفرمایی، در شهرستان بهمئی، یک انجمن کارگری، در شهرستان دنا دو انجمن کارگری، در شهرستان باشت یک انجمن کارگری و در شهرستان چرام یک انجمن کارگری فعالیت دارند.

شبرنگ اظهار کرد: در شهرستان بویراحمد ۶ کانون کارگران بازنشسته و در سطح استان یک کانون کارگران بازنشسته داریم که جمع کل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در سطح استان ۵۷ تشکل هستند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از روز پنج اردیبهشت ۱۴۰۲ برنامه‌هایی شامل برگزاری جلسات هماهنگی و هم‌اندیشی برای اجرای ویژه برنامه‌های هفته کارگر، عطرافشانی گلزا شهدا و تجدید پیمان با آرمان والای شهدا در همه شهرستان ها، دیدار تعدادی از کارگران با مقام معظم رهبری در تهران، دیدار با ائمه جمعه شهرستانها و پیگیری مسائل و مشکلات کارگری و دعوت از ائمه جمعه برای سخنرانی در مورد کار و کارگر در خطبه های نماز جمعه، برگزاری جشن کارگری در کارخانه سیمان و مجتمع شرکت کشاورزی و دام پروری یاسوج و تجلیل از کارگران را برگزار کردیم.

عادل اردشیری، رئیس انجمن صنفی کارگران حمل و نقل کشور نیز در این نشست گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم، مشارکت مردم به معنای اهمیت دادن به مردم و تعامل و همکاری با بخش خصوصی است، اکثریت سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری هم سو با زحمات کارگران نامگذاری شده است.

وی افزود: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و تعامل بین آنها مهم است اما متاسفانه در این استان همکاری خوبی با بخش خصوصی نیست.

رئیس انجمن صنفی کارگران حمل و نقل کشور مهم ترین مطالبات کارگران را عدم سهمیه بیمه اجتماعی برای کارگران ساختمانی و بنایی، پرداخت به موقع حقوق و بیمه شغلی کارگران، مسکن کارگران، راه‌اندازی کارخانه جات و کارگاه‌های واقع در شهرک‌های صنعتی که طی سال‌های گذشته تخلیه شده‌اند و تسهیلات کم بهره برای کارگران عنوان کرد. 

شیدایی، رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهرستان بویراحمد نیز در این نشست گفت: با وجود اصلاح ماده ۵ بیمه ساختمانی باز هم مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. همچنین کارگران ساختمانی استان نیازمند دستگاه‌های گچ پاش هستند که البته این دستگاه‌ها حدود یک میلیارد تومان هزینه می‌برند تا وارد استان شوند.

وی اظهار کرد: جایگاه کارگران ساختمانی نیز موضوعی است که نیاز بسیاری به پیگیری دارد چرا که تجمع کارگران در خیابان معضل مهمی هم برای کارگران و هم برای شهروندان ایجاد کرده است. 

به گزارش ایسنا در پایان این نشست از کارگر نمونه، کارفرمای نمونه و موسسه کاریابی نمونه استان کهگیلویه و بویراحمد تحلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • اهتمام بیشتری برای ایجاد فرصت عرضه تولیدات داخلی به کار گرفته شود
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه