Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار زرین‌شهر گفت: برگزاری بازارچه شهری نه تنها باعث معرفی هرچه بیشتر فرهنگ، آداب، رسوم و سنن، هنرها و صنایع دستی و ظرفیت‌های مشاغل خانگی خطه طلایی ایران خواهد شد بلکه نقش به‌سزایی در مبادله مسائل فرهنگی میان شهروندان و ایجاد پیوستگی بین نسل‌ها دارد.

حسین اسماعیلی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، یکی از سیاست مدیریت شهری زرین‌شهر را حمایت از کارآفرینی دانست و اظهار کرد: یکی از مطالبات شهروندان زرین‌شهر از شهرداری طی سال‌های گذشته حمایت از هنرمندان صنایع دستی و کسب و کارهای خانگی با در اختیار قرار دادن مکانی درخور شأن آنان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارآفرینان همواره در خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی قرار داشته‌اند اما موانع بسیاری همچون بروکراسی اداری و… در بخش کارآفرینی وجود دارد که گریبان‌گیر این قشر مؤثر است، از این رو حمایت از هنرمندان صنایع دستی و فعالان حوزه مشاغل خانگی با مهیا ساختن محوطه پاساژ گلریز برای برپایی بازارچه شهری در دستور کار قرار گرفت.

شهردار زرین‌شهر تصریح کرد: موضوع فروش محصولات تولیدی مشاغل خانگی و صنایع دستی بسیار حائز اهمیت است و چنانچه این تولیدات به فروش نرود، افراد فعال در این حوزه انگیزه خود را برای ادامه کار در این حوزه از دست خواهند داد.

وی ادامه داد: شهرداری زرین‌شهر در راستای حمایت از این قشر مؤثر و پاسخ به مطالبه شهروندان در خصوص برپایی دائمی و فعالیت حداقل یک روز در هفته بازارچه دست ساخته‌های هنری، صنایع دستی و مشاغل خانگی در سطح شهر در مسیر تحقق این مهم به عنوان یکی از سیاست‌های مهم شهرداری و شورای اسلامی زرین‌شهر حرکت کرد.

اسماعیلی احمدی ادامه داد: محوطه پاساژ گلریز به دلیل دسترسی سهل و آسان شهروندان، قرار گرفتن در مرکز شهر، دسترسی به زیرساخت‌های لازم و همچنین در اختیار داشتن فضایی فرهنگی و… مکان بسیار مناسبی برای برپایی بازارچه شهری است.

وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد نه تنها باعث معرفی هرچه بیشتر فرهنگ، آداب، رسوم و سنن، هنرها و صنایع دستی و ظرفیت‌های مشاغل خانگی خطه طلایی ایران خواهد شد بلکه نقش به‌سزایی در مبادله مسائل فرهنگی میان شهروندان و ایجاد پیوستگی بین نسل‌ها دارد.

شهردار زرین‌شهر اظهار کرد: برپایی این بازارچه فضایی رقابتی در بازار فروش تولیدکنندگان با ایجاد تنوع در محصولات خود ایجاد می‌کند که این امر موجب پیشرفت آنان در عرصه تولید و افزایش درآمد خواهد بود همچنین نقش مشوق برای قرار گرفتن محصولات غذایی، فرهنگی و هنری تولید شده توسط افراد توانمند بومی در سبد خانوار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: حضور فعال در این بازارچه سبب جذب عده‌ای علاقه‌مند به فراگیری آموزش و ورود به این عرصه می‌شود و خوشبختانه به دلیل انجام واکسیناسیون عمومی، بستر برای فعالیت این کسب و کارها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فراهم‌تر است.

اسماعیلی احمدی افزود: شهرداری زرین‌شهر در تلاش است با حرکت در این مسیر با توجه به ایام پایانی سال نشاط اجتماعی را در بین شهروندان حاکم کند.

کد خبر 556359

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زرین شهر شهردار زرین شهر مشاغل خانگی نشاط شهروندی اقتصاد شهری شهرهاي ايران حسین اسماعیلی احمدی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صنایع دستی مشاغل خانگی زرین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • انتخاب شورای شهر محمدیه به‌عنوان شورای برتر استان قزوین
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد